Det kræver tillid og tryghed.

Når jeg fotograferer par, hvadenten det er til et bryllup hvor brudeparret har bedt mig lave billederne, eller om det er til en begivenhed, eller måske bare at et par, der ønsker, at jeg fanger deres kærlighed på billeder, så handler det det I sidste ende om tillid og tryghed.

Jeg skal med helt ind, hvor I ellers ikke inviterer andre med

Kærlighed handler om intimitet. Det handler om tillid imellem to mennesker, der har valgt hinanden for en tid. Det kan være kort tid, en lidt længere periode eller for livet. For mig betyder det ikke noget, om det er en blomstrende og ny forelskelse, som ingen aner hvor længe varer, eller om det er den trygge og trykprøvede kærlighed, der kræver år sammen for at opnå. Når jeg laver fanger øjeblikkene, der giver så fantastiske billeder, så er det kun fordi, I giver mig lov. Jeg gør alt jeg kan, for at I føler jer trygge og sammen med en ven, I kan stole på. Jeg bliver jeres tredje ben, men det er helt ok. Jeg skal ind i jeres intimsfære, hvor I er ægte, følsomme, intime og kærlige overfor hinanden. Jeg skal med helt ind, hvor I ellers ikke inviterer andre med, og jeg takker for jeres tillid ved at lave billeder, der skildrer ægte kærlighed ❤️

Men er det så kun bryllupper? Nej da. Hver gang jeg laver billeder, forsøger jeg at komme derind. Selv når jeg laver portrætter. Det betyder, at når jeg arbejder med dig, og laver billeder du skal være glad for, så vil jeg mærke efter, hvor din tillid og tryghed ligger, så jeg kan komme ind til den. Først når du stoler 100% på mig, lykkes jeg helt. Om det er familieportrætter, personportrætter, portrætter af elskende, kærester, ægtefolk eller andre. Om det er bryllupper eller andre begivenheder - jeg vil altid gøre hvad jeg kan, for at fange det ægte.

Men er det grænseoverskridende? Det er ikke intentionen, men det kan godt bliver virkeligheden. Det er dog aldrig grænseoverskridende på en ubehagelig måde; nok mere som i en erkendelse af, at du faktisk viste mig større tillid, end du havde regnet med inden 🙂

Naomi og Mico mødte jeg allerførste gang, ca 15 minutter inden jeg tog billedserien til dem, hvor billederne nedenfor kommer fra. De ville gerne fejre deres kærlighed og jeg fik lov at fange det på billeder. En helt almindelig da i Dyrehaven nord for København. Tror du de er gode for billederne 😉

I really love how @lovgretphoto captured our love and intimacy. ❤️ Such a fun experience!
Naomi and Mico look at each other while standing in an opening in the forest.
Naomi kisses Mico on his left cheek. They lie cheek to cheek with legs in opposite direction on grass
Naomi facing the camera looks at Mico with the back to the camera
Naomi looks at the camera while hugging Mico
Only legs visible - Mico lifts Naomi in an embrace.
Silhouette of the heads of Naomi and Mico with the sky and sun as background.
Mico embrasses Naomi from beyond kissing her hair