De bedste udtryk er ærlige

Når du er kunde hos mig, så ved du, at jeg vil gå langt for at skabe en følelse af tilstedeværelse hos dig. Ikke blot for dig men også for mig. Jeg taler tit om tryghedsboblen, og det er den, jeg konstant forsøger at skubbe dig eller jer ind i. Når vi så er derinde, så sker de små mirakler. Du åbner dig op, og billederne går fra at være gode til at være autentiske og ærlige.

Hvad har det så med kunder vs. opgaver at gøre? Jo, ser du, for mig kommer de gode billeder, når tilliden er bygget. Det betyder også, at når vi mødes anden, tredje eller måske endda fjerde gang for at lave billeder, så kommer du lynhurtigt ind i tryghedsboblen, og billederne bliver bare dejlige. Det betyder også, at vi fra gang til gang kan bevæge os endnu længere ud i fotografiet, kunsten og udtrykkene, og derved skabe billeder, du slet ikke vidste, vi kunne lave 🙂

Noe, Camilla, Karin, Anders, Evalina, Zarah og mange flere har jeg skudt billeder af igen og igen. De er ikke fotoopgaver, men de bliver til kunder, som lynhurtigt kommer ind i tryghedsboblen. Og billederne... ja, de taler nok for sig selv 😉

Jeg tager gerne en kop kaffe med dig, hvor vi kan tale om, hvad det er for billeder, du ønsker, jeg skal lave. Det kan være portrætter, en gave til din kæreste, en julegave til familien, din graviditet, din fødsel, dit barn... Kontakt mig og mærk efter, om ikke jeg skal lave de fantastiske billeder til dig.


Nedenfor er lidt billeder af Nina, Evalina, Charlotte og Camilla 😊

Nina smiler til mig sorthvid
Portræt af Nina, nude.
Sort/hvidt portræt af Nina på en cafe i København
Nina ligger på sengen og kigger på mig
Sort/hvidt 3/4 figur streetportræt af Nina i København
Evalina nøgen på en kasse, sorthvid
Sort/hvid bodyscape af Evalina
Evalina I bilen på et shoot
Sorthvid portræt af Charlotte udendørs mod en væg
Nude portræt af Charlotte der sidder foran et spejl
Charlotte kigger igennem en rude, der reflekterer hendes ansigt.
Charlotte ligger nøgen på sengen og kigger på mig.
Camilla ligger nøgen under et lagen og kigger på mig.
Camilla ligger på ryggen på en seng med en tynd natkjole på og et lagen