Hvad skal jeres grund være...

...for at fortælle jeres kærlighedshistorie i billeder? Skal der virkelig være en helt særlig anledning, ud over bare fordi vi elsker hinanden, og vi gerne vil gemme det minde om kærligheden?

Andrea og Kuno er to dejligt livsglade mennesker, og jeg fik lov at bruge en time med dem i Kunos forældres have. Nogle af billederne kan du se længere nede. Lige som så mange andre, har Andrea og Kuno massevis af billeder af hinanden fra hurtige snakshot med mobilen til rejsebilleder fra deres oplevelser sammen. Men da vi talte om at lave billeder, der bare handlede om dem og deres kærlighed, var de så klar... eller ok, Andrea var helt klar og Kuno skulle lige overtales lidt 😃

Andrea krammer Kunos arm I haven

Vi mødtes i haven, og det eneste jeg bad dem gøre som forberedelse var, at klæde sig på som skulle de på et café-besøg, og ellers varme op med lidt glad musik. Nogle gange foreslår jeg meget spændte par, evt. at tage et glas vin inden. Det var ikke nødvendigt her. Vel var de spændte, men de vidste, at jeg nok skulle styre det hele. Deres rolle var bare at følge med som en guidet tur med mig som guide.

Som altid handler det om tillid til at kunne være sig selv - og i dette tilfælde bare være de to sammen. Min opgave er at fange følelserne, de forelskede par har for hinanden. Jeg skaber et lille 'rum', hvor de kan nyde hinanden, se hinanden i øjnene, hviske søde og intime ting til hinanden, og ellers bare være glade og elskende.

Det tog ikke lang tid at nå dertil, og tiden fløj afsted i en rus af latter, kys, berøringer og søde ord. Min rolle var let - og det er den tit! Døm selv - ville du blive glad for at have billeder af dig og din elskede? Hvad enten i er unge eller gamle så er kærligheden altid værd at passe på og gemme som billeder.

Og hvornår er så det rette tidspunkt? Nogle gange skal man ikke vente på 'det rette tidspunkt', men i stedet gøre som Andrea og Kuno, og bestemme at dette tidspunkt er lige nu!

Andrea og Kuno kigger på hinanden i sort/hvid i haven med træ i baggrunden
Andrea og Kuno kysser i farve i haven med træ i baggrunden
Andrea og Kuno sort/hvid omfavner hindanden i haven
Andrea og Kuno farvebillede omfavner hindanden og griner i haven
Andrea krammer Kunos arm I haven sort/hvid
Kuno krammer Andrea I haven farve
Kuno krammer Andrea I haven sort/hvid
Kuno og Andrea på en bænk I haven farvebillede
Kuno krammer Andrea med hånden hen mod fotografen I haven sorthvid
Kuno og Andrea I silhouet mod himlen farvebillede
Kuno og Andrea I silhouet mod himlen sorthvid
Kuno og Andrea ligger på græsset og kigger mod himlen farvebillede
Kuno og Andrea ligger på græsset og kigger mod hinanden farvebillede
Kuno og Andrea kigger på himlen farvebillede
Andrea læner sig mod Kuno, der sidder på græsset sorthvid
Kuno og Andrea står i en drivhusdør farvebillede
Kuno og Andrea læner sig mod hinanden, alvorlige, sorthvid.
Andrea kigger på Kuno i et drivhus farvebillede
Andrea kigger på Kuno i et drivhus farvebillede
Andrea kysser Kuno i et drivhus sorthvid
Andrea kigger på Kuno i et drivhus farvebillede