“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten.”

Invester i jeres dejligste minder


Vi alle har forskellige ønsker og forskellige budgetter, når vi skal købe nyt. Vi køber ikke alle den samme bil, den samme håndtaske eller går ud og spiser samme sted. På samme måde er der forskel på, hvilken værdi vi lægger i fotografiske minder.


Det er vigtigt, at du vælger en fotograf, der matcher dine ønsker og dit budget.


De priser, jeg har angivet, reflekterer den værdi, jeg skaber for jer. De reflekterer også den investering jeg gør med min tid og i det udstyr jeg benytter. Jeg ønsker at lave billeder og video til dig, hvis du deler mit syn på den værdi, billeder og video skaber som varige minder.


Alle billeder leveres redigerede i et passwordbeskyttet online galleri. Her kan du se alle billederne, dele, downloade, printe og lave albums direkte inde fra galleriet.


Hvis du har spørgsmål, så lad mig endelig høre. Jeg har forsøgt at gøre det super simpelt, men det kan være den er smuttet et sted.

God fornøjelse


I'm not overpriced

I may just be outside your budget

Bryllupper

Den Uforglemmelige Dag

+ Til jer ikke ønsker at gå på kompromis
+ Billeder fra brudens forberedelser til brudevalsen og festen går igang
+ Møder med jer inden brylluppet
+ Alle billeder redigeres/leveres i online galleri
+ Hele dagen (typisk op til 16 timer)


Inkl billeder: DKK 27.500

Den Klassiske Pakke

+ Billeder fra før vielsen til receptionen og gruppebillede
+ Møde med jer inden brylluppet
+ Alle billeder redigeres/leveres i online galleri
+ Typisk op til 6 timer


Inkl billeder: DKK 17.500

Den Lille Pakke

+ Billeder fra vielsen og bryllupsportrætter
+ Møder med jer inden brylluppet
+ Alle billeder redigeres/leveres i online galleri
+ op til 3 timer


Inkl billeder: DKK 9.500

Bryllup: Highlightvideo

En highlightvideo fanger på fornemste vis jeres fantastiske dag. Korte klip sat sammen som en kort film med dejlig underlægningsmusik ❤️

Kun video: 26.500/18.500/10.500
Som tilvalg: 19.500/15.500/7.500


Fra 7.500

Fototshoots for private kunder i studiet eller hos dig

Studie billeder

Portrætter, graviditet, newborn eller måske billeder af dig til din partner? Jeg skyder dejlige billeder, og du får smukt redigerede billeder.

Fotoshoot 950,-
Pr redigeret billede (digitalt): 500,-


Fra 1.450,-

Location billeder

Lad mig skabe dejlige minder til jer, dér hvor I er. Det kan være en konfirmation, en familiemiddag, fødselsdag eller noget helt fjerde.

Fotoshoot 950,-
Pr redigeret billede (digitalt): 500,-


Fra 1.450,-

Profilbilleder / CV

Dit profilbillede er vigtigt, og skal være med til at sælge dig. Det tager kun 15 minutter, og du vælger billede1 med det samme.

Fotoshoot 950,-
Pr redigeret billede (digitalt): 500,-


Fra 1.450,-

Headshots og erhvervsportrætter Til virkshomheder se https://headshotdanmark.dk/

Handelsbetingelser


Ved booking accepterer kunden fotografens kontrakt og vilkår.

Ved betaling af depositum (endelig booking) bortfalder fortrydelsesretten, jvf. Forbrugeraftaleloven §18 stk. 3 & 12, i tilfælde af at kunden aflyser aftalen med Lovgretphoto tilbagebetales indbetalinger, uanset beløbets størrelse ikke.

 

Ved BRYLLUP/KONFIRMATION/DÅB

 • Bookinggebyr på 50% af den samlede pris betales ved booking, og jeg er først booket, når Bookinggebyr er betalt.
 • De resterende 50% betales senest 3 måneder før den aftalte dato for fotografering. Rykkes datoen efter booking, er det stadig den første aftalte dato, der gælder som ‘3 måneder før’.
 • Afbud kan ske senest 3 måneder før den aftalte dato for fotografering. Afbestillingsgebyr udgør 50% af den samlede pris, svarende til Bookinggebyr.
 • Ønskes datoen for brylluppet flyttet til en anden dato samme år, gør jeg gerne dette (a) såfremt jeg er ledig den ønskede dato, og (b) det er muligt for mig. Er det ikke muligt tilbagebetales betalte beløb, herunder Bookinggebyr, ikke.
 • Ved manglende overholdelse af betalingsfristen anses aftalen øjeblikkeligt som værende opsagt.

 

Ved STUDIE/PORTRÆTSHOOT

 • Bookinggebyr udgør 50% af prisen for fotograferingens pris, og betales ved bestilling/booking. Bookingen er endelig, når depositum er betalt.
 • De resterende 50% betales inden fotograferingen.
 • Afbud skal ske min. 10 dage før fotograferingen. Afbestillingsgebyr udgør 50% af fotograferingens pris, svarende til Bookinggebyr.
 • Ved manglende overholdelse af betalingsfristen anses aftalen som værende opsagt.


HVAD MÅ BILLEDERNE BRUGES TIL?

 • Billederne må du/I frit benytte til PRIVAT brug. Privat brug vil f.eks. sige, at du(I må benytte dem i hjemmet, på jeres private hjemmeside og sociale medier som Instagram, Facebook og lignende.
 • Uden skriftlig tilladelse eller forudgående aftale må du/I ikke anvende billederne KOMMERCIELT, hvilket eksempelvis kan være at videresælge billederne og lign.
 • Du/I må ikke redigere billederne, hvilket bl.a. inkluderer at ændre farver (IG-filtre, sort/hvid, osv) eller at beskære billederne, uden forudgående skriftlig tilladelse fra mig (fotografen).
 • Jeg benytter enkelte billeder/video fra jeres fotografering til markedsføring på mit website og/eller sociale medier. Ved bryllupper, konfirmationer og andre events undgår jeg naturligvis at vise billeder af jeres gæster.OPHAVSERET

Jeg (fotografen) ejer alle rettigheder til alle billeder jf. lov om ophavsret. Det betyder, at billederne ikke på nogen måde må gengives, redigeres, kopieres, printes, sælges eller på anden måde benyttes uden forudgående skriftlig tilladelse/aftale med mig (fotografen).

FAQ

Hvor mange billeder modtager vi?

Jeg angiver ikke et minimum eller maksimum antal billeder, da det varierer fra opgave til opgave.

Jeg kommer typisk hjem med mellem 1000 og 2500 billeder fra et bryllup, afhængigt af hvor stor en del af brylluppet jeg har været med til at fotografere.

Herefter starter udvælgelsesprocessen, som jeg står for. Her bestemmer og udvælger jeg suverænt, hvilke billeder, jeg mener, I skal modtage. Det vil sige, at jeg sletter alle billeder, der er uskarpe, rystede, kedelige, er dubletter, osv.

Når jeg har været igennem denne process, så har vi de billeder, jeg mener er gode, og som I får 🙂

Er billederne redigeret, når vi får dem?

Alle billederne leveres farve- og lysredigeret, og de leveres i et smukt online galleri, som I kan dele med venner og familie.
Det er også herinde fra, I kan downloade billederne til eget brug.

Kan andre se vores billeder?

I har valgt mig på baggrund af billeder, I har set, jeg laver. Det er jeg rigtig taknemmelig for 🙂

Med mindre I har givet mig tilladelse til det, så er det kun jer, der får adgang til jeres album.

Men da jeg jo lever af at lave fantastiske billeder, så vil enkelte af de billeder, jeg tager til bryllupper osv. blive vist her på mit website eller på Instagram.

Jeg viser dog kun billeder af parret, så, medmindre der specifikt er givet tilladelse hertil, vil der ikke være identificérbare gæster med på disse billeder.

Hvor (geografisk) laver du bryllupsfotograferinger?

Jeg holder til i København, men jeg fotograferer bryllupper over hele verden. Foregår brylluppet i Danmark. Foregår brylluppet udenfor Danmark, skal mine direkte rejseomkostninger (fly/hotel) dækkes.

Løser du opgaven alene?

Jeg kan løse alle opgaver alene, og det er min typiske tilgang. I sjældne tilfælde er opgaven så stor, at jeg vil drøfte med jer, om vi skal have ekstra hænder på. Men udgangspunktet er, at I kun behøver have mig med.

Kan vi tilkøbe f.eks. Highlightvideo til den Klassiske Pakke?

Kort svar - naturligvis :) Ingen bryllupper er helt ens, så derfor er jeg naturligvis fleksibel med opgaven. Om det drejer sig om video eller andet, så kan vi finde ud af at kombinere de forskellige elementer. I skal dog regne med en tilsvarende merpris, men det aftaler vi nærmere, når jeg kender Jeres ønsker.

Kan vi bestille Print hos dig?

Ja, for Søren - det kan I bestemt.
Når billederne er klar til jer, lægger jeg dem op i jeres private password-beskyttede galleri. I kan dele det med alle I ønsker, og herinde kan I også bestille alle mulige typer print, albums osv.

Skal du have mad til brylluppet?

Ja, uden mad og drikke dur helten ikke 😃

Hvis jeg er med om aftenen, er det vigtigt, at I også bestiler mad til mig, samt at der er rigeligt med vand/sodavand at drikke. Som regel får jeg det samme at spise som jer og gæsterne, men det er ikke vigtigt - bare der er mad 😉.
Jeg spiser for mig selv.

Hvad bruger du af udstyr?

Jeg er Nikonfotograf, og mit udstyr til at lave både billeder og highlightvideo er topprofessionelt. Jeg har altid to kameraer med, så jeg er sikret, hvis der nu skulle ske en fejl med det ene. Derudover medbringer jeg også mobilt flash-udstyr, så jeg kan lave dejlige billeder af jer og festen, når mørket falder på 🙂


Vil du vide mere?