Bryllupsfoto

Søger I en bryllupsfotograf der kan fortælle historien om jeres store dag, så I kan genleve den igen og igen? Så behøver I ikke lede længere. Jeg elsker at være med, jeg elsker at dokumentere dagen, jeg elsker at skabe billeder med historie og følelser, jeg elsker at være med lige til det helt rigtige øjeblik.

Kort sagt, jeg elsker bryllupper!

Headshots

Et headshot er en betegnelse man bruger om de billeder, der primært viser personen fra brystet og op. Det kan f.eks. være til skuespilleres portfolie, til LinkedIn profilen, til ansøgningen, til virksomhedens website eller intranet.

Med headshots arbejder jeg især på at lave billeder, der viser troværdighed og personlig gennemslagskraft, og for skuespillere og andre kunstnere også forskellige udtryk.

Firmaopgaver

Firmaopgaverne jeg løser er mangeartede, så dem vil jeg ikke beskrive som sådan.

Men det er let at komme igang - skal I bruge billeder til firmaet, så løser jeg opgaven. Det behøver ikke være billeder af mennesker, men kan f.eks. være billeder af produkter, billeder der viser jeres services, beskrivende billeder til jeres website, eller noget helt andet.

Portrætter

Et portræt portrætterer! Det vil sige, at billede skal fortælle en historie om dig, lige dér hvor du er lige nu! Jeg laver portrætter over det hele; i studiet, i din stue, i dit soveværelse, på gaden, på stranden, i skoven... ja, hvor end det giver mening, så er jeg på. Portrætter kræver tillid og tryghed, så vi starter som regel med en kop kaffe eller te, og så tager vi først billeder, når vi lige har en fornemmelse af hinanden.

At lave billeder er min passion!

I dag er billeder ikke bare fotos, men derimod laver jeg også ofte en highlightvideo sammen med mine billeder.

Min stil er nutidig og alligevel klassisk, og det er vigtigt at du også selv holder af denne stil.

Læn Dig tilbage i sædet og nyd billederne, historierne de fortæller, og knib eventuelt en lille tåre.


Du kan se eksempler her


⬇︎⬇︎ Kontakt mig, hvis du vil se eksempler på online albums ⬇︎⬇︎