“If the photographer is interested in the people in front of his lens, and if he is compassionate, it’s already a lot. The instrument is not the camera but the photographer...”


Mine billeder skal fortælle en historie

Søger I en fotograf og/eller videograf til at fortælle historien? Jeg elsker at lave still og levende billeder, der fortæller en historie og vækker følelser. Lad mig lave billeder af jeres vigtige øjeblikke, og genoplev dem som historier fortalt i billeder og video. Se eksempel på Highlightvideo her.

Jeg er ligetil, så forvent en fotograf med varme og humor, og som skaber et lille rum, hvor I kan føle jer trygge. Forvent af mig at min allerstørste glæde kommer, når jeg oplever jer se billederne af det vi skaber sammen. Lige så professionel jeg er, ligeså afslappet og nærværende er jeg også. Jeg gør alt, der er i min magt, for at I er afslappede og føler jer i venners lag, når I arbejder med mig.

Min stil er nutidig og alligevel klassisk, og det er vigtigt at I også selv holder af denne stil. Læn jer tilbage i sædet når I får billederne og nyd historierne de fortæller.

Hvad skal jeg betale?


Det du betaler for er den værdi, jeg ønsker, at mine billeder skaber hos dig. Prisen skal naturligvis dække min tid og mit udstyr, men det er sekundært. Hvis det vigtigste for dig er prisen, er jeg muligvis ikke den rette fotograf til din opgave.
Du kan finde mere information bag knappen.

Prisoversigt

Mine kunder siger...

“Hold da op hvor er billederne gode. Tusinde, tusinde tak for at forevige vores store dag med så fantastiske billeder. Vi er meget glade og kunne ikke være mere tilfredse.”

“Ej hvor er de altså bare helt fantastiske 😍🤩🥰.
Man ser jo noget nyt hver gang man kigger på dem. Og hvor er det bare fedt med alle forberedelses-billederne og stemningen hele vejen rundt, som du har fået fanget 🤩.
Vi er vilde med billederne 🤩😍”

“Vi er helt mundlamme - Wauw!! Den video er virkelig god, over al forventning. Tårerne fik godt nok frit løb. 🥰 Det er nok den bedste beslutning vi har taget - at få den film med, den er vi SÅ glade for! Tusinde tak endnu engang for et FANTASTISK stykke arbejde, det er helt vildt alle de følelser og minder du har fanget. 🙏🏻 det er lige vores stil, smuk musik, og ja alt hvad vi kunne drømme om. TAK🙏🏻❤️.”

“Wow, hvor ser det bare flot ud Henrik!! Vildt godt arbejde 😊🥰 Eeej men så fedt fedt fedt 😍
Over al forventning Henrik”

“Tak Henrik for et super fed photoshoot idag. Du er så effektivt og dygtig. Skønt!
Og jeg elsker mit nye billede - tak for hjælpen ❤️”

“Jeg var meget usikker på mig selv, men Henrik er meget professionel og behagelig, så jeg faldt hurtigt til ro. Jeg vil klart anbefale Henrik til andre der skal bruge en dygtig fotograf.”

“Tusinde, tusinde mange tak fordi du har fanget smukke, glade, uforglemmelige billeder!
Vi er blæst bagover, og virkelig virkelig glade!! Sikke en masse skønne minder samlet 📸❤️! Du er virkelig go’ og vi vil anbefale dig til alle på vores vej! Kæmpe stykke arbejde, og en MASSE fantastiske billeder🙏🏻 tak!!”

“Hej Henrik!

Så er vi hjemme igen efter fantastiske og udmattende dage.
Fantastiske billeder. Vi er så glade at vi valgte dig som fotograf. Vi havde en sindsygt god dag og det er så fedt at kunne se det hele igen på billederne.
Tusen tak for de flotte billeder, de er virkeligt gode og vi er super tilfredse!
Det var perfekt at have dig med og tak for al hjælp. Skønt at du er positiv og fleksibel omkring hele processen.

Tak igen for din positive og fleksible indstilling. Det har været en fornøjelse. 😀 ❤️”

“Hej Henrik
Mange tak for nogle super gode billeder!! ☺️
Jeg synes at du har fanget os samt stemningen rigtig godt og vi er super glade for at du ville hjælpe os hele dagen.”

“Hej Henrik 🙂
Wow hvor er alle billederne bare flotte👌👌👏🏻☺️
Og hold da op der er mange jo!
Og dejligt med den fine inddeling, så det er så nemt at finde rundt i 👍
Vi er meget glade for resultatet og glæder os til at dele det med venner og familie ❤️”

“Wow!! Hvor er de bare blevet mega gode!!
I har virkelig fanget hele stemningen.
Meget imponeret og meget glad 😀”

“Kære Henrik
Tusind tak fordi du var med til at vi kunne give vores søn og svigerdatter en gave med minder for livet fra deres bryllup.
Med dine billeder og video føles det næsten som at være der igen 😊
Tak endnu en gang - Henrik og Marianne”

“Kære Henrik,

Hvor er du SEJ! Tusinde tak. De er blevet virkelig gode, dem kan jeg klart bruge, og jeg kommer klart til at anbefale dig, super fedt! Det var super godt at arbejde med dig.

Igen tak, og held og lykke fremover, og vi ses sikkert igen!

Kh
Anne”

“Jeg ville ønske, jeg havde kendt Henrik, dengang jeg blev gift.
Så havde jeg i hvert fald ikke haft billederne at stresse over.

Den mand kan sit arbejde!”

“Kære Henrik

1000 tak for billederne af Liva! De er bare super gode, nærmest magiske 😊
Dem er vi rigtig glade for!

God dag og mange hilsner 😊
Nina”

Billeder fortæller historier...

...og min blog er mine korte fortællinger om forskellige emner, der er vigtige for mig, og som kan være interessante for dig. De tager alle sammen udgangspunkt i fotografiet. Det kan være oplevelser, jeg har haft, og som jeg gerne vil dele med dig. Det kan også være råd til dig, der skal stå foran kameraet, eller til dig, der er lidt mere interesseret i at fotografere selv.

Alt jeg skriver tager derfor afsæt i mine ideer, mine opfattelser, mine oplevelser og mine følelser. Er du ikke enig med mig, eller vil du bare sende mig en besked, så kan du finde kontaktinfo nederst på denne side 📞📠📨📪

Se mine 3 seneste blogindlæg herunder ⇣ eller hop over på bloggen og læs dem alle

Kontakt mig, hvis du vil se eksempler på online albums

“You don't take a photograph, you make it.”

Følg mig på Instagram